Lugn dag





Har tagit det väldigt lugnt idag..vi låg och surrade länge innan vi klev upp..lulelulelule:P Illa det där men är rädd att det kommer dröja innan hon säger aik istället! Sen tog vi en lång skogsprommis i det härliga höstvädret!:) Visste att det var lite batteri i systemkameran så tog med digitalkameran också plus mobilkameran...ett kort hann jag ta med systemkameran, digitalkameran hade jag glömt stoppa i batteriet i och mobilen hann jag bara ta ett fåtal kort med innan även den dog:( klantigt värre!

La min ansökan till skolan på lådan idag! Var visst några som inte förstod inlägget om ansökan, men det var alltså en ansökan till skola!:P

Hyffsat gott det luktade när grannarna la kött på grillen...måste hinna med någon fler grill i år! Någon fler som är sugen?:)




Tisdag





Idag blev det en tripp till Ursviken och testa på babyrytmik! Var trevligt men väldigt varmt där inne! Sen så har jag även varit på knuten med föräldragruppen:) Mika har skött sig bra hela dagen:)

När jag kom hem ringde jag till amningsmottagningen för att fråga om jag fick låna en pump, trots att hon sagt på bvc att det inte var någon ide, och det var inga problem alls! Fick komma och hämta en direkt! Konstigt att dom säger så olika..

Ska försöka få mig isäng nu! Måsta vända lite på dygnet så jag sover när hon gör det...svårt ändå, är ju på kvällen som jag har lite egentid=data/tv-tid:P




Skola





Sitter och fyller i ansökningsblanketter för fullt! Lite spännande är det allt:)




CV





Vi har bestämt oss för en vagn, det blev inte den som vi beställde på babyproffsen för att kika närmare på utan det blev en graco trekko..den jag ville ha från början:D Hoppas den kommer snart!

Igår tog jag mina brudar och åkte till urs för att sköta katterna, Johan hade lix match och fest med jobbet så hade fått se hockeyn ensam hur som helst:P sen idag for jag till stan och såg lite innebandy och hämtade Johan och köpte thaimat i urs! Inte dåligt!:)

Har fått ett tips om ett jobb, som jag inte vet mycke om alls, som jag ska söka...vet inte när dom vill att man ska börja eller nått sånt men skadar ju inte att skicka in ett cv! Så typiskt att sånna här erbjudanden alltid kommer vid fel tidpunkt:(

Imorgon har jag en tid inbokad på cv! Får se om jag ska börja plugga upp gymnasiebetygen:) För er som inte vet det så hoppade jag av gymnasiet i mitten på trean (dumt!) och det börjar verkligen vara på tiden att fixa till det!




Äntligen





I morse sov vi längre än vi borde ha gjort så det blev bråttom till bvc! På två veckor har hon gått från 5710g och 60,5cm till 6455g och 62,5cm! Idag var det inte bara vägning och mätning utan även dags för sprutor! Ett stick i varje ben och ingen kan då ha missat vad Mika tyckte om det:P

Ringde och beställde mina betyg idag..får se om det blir att söka! Måste först kolla om jag får ha föräldrapenning samtidigt som studiebidrag? Annars blir det lite väl tajt..orkade itne stå i telefonkö idag men imorgon ska jag ringa till fk och ta reda på hur jag kan göra..

Sen så ringde jag även till babyproffsen och bad dom ta hem en vagn som vi vill testköra! Känns som skönt att dom kunde fixa så vi inte behövde köpa den om vi nu inte vill ha den!

Jag har verkligen längtat tills hockeyn skulle dra igång men jag hade förväntat mig mer..dom gjorde ju som en bra match..50-18 i skott säger ju en hel del..förstår inte hur det kan sluta 2-3 då! Men var som ingen höjdarmatch ändå..rätt tråkig tycker jag men jag var kanske överpeppad?




Föräldragrupp

 




Idag blev Mikan tre månader:) Vi har tagit det ganska lugnt idag förutom att vi varit på knuten och träffat föräldragruppen så har vi bara slöat..var som roligt att det var någon man kände i gruppen, det kommer bli toppen:) Jag har som börjat bli lite rastlös av att bara vara hemma..speciellt sånna här veckor när Johan jobbar natt och sover bort hela dagarna. Är som sugen på att prova fara och kolla läget på öppna någon gång om jag törs:P

Har insett att jag är helt beroende av wasa sandwich! Johan köpte hem en hel låda och jag kan inte sluta äta dom! Tur dom var billiga när det går åt så många! Måste nog be han köpa mer om dom fortfarande har kvar erbjudandet:)






Nova





Idag blev Nova 2 år! Men hon beter sig fortfarande som en valp:) Mattes knasboll!♥ Imorgon ska alla brudar få skrubba upp sig och så ska vi kalasa lite...Mika blir ju tre månader också!

Igår hade jag finfrämmande här! Riktigt roligt!:)

Jag och mamma var på stan idag och testade hur mycke plats som blev över i bilen om vi skulle packa in den större vagnen...vi vet vilken vagn vi skulle vilja ha nu! Jobbigt bara att jag och Johan inte vill ha samma vagn:P

Jag tog nyss fram min stegräknare, har som tänkt börja använda den länge men har som skjutit på det för att jag vet att jag rör på mig för lite..men är nog bra för mig att se hur lat jag verkligen är! Hur som helst så får jag den inte att funka:(




Kalas





Igår var vi på kalas, var Clara som fyllde år och dom bjöd på både middag och fika! Tacogratäng är sjukt gott! Jättegrattis till den nyblivna tonåringen:)

Mika har varit riktigt grinig dom senaste dagarna..är något som inte är helt hundra:( hon äter ganska dåligt och sover inte hela nätterna...hon har börjat gnaga på allt hon får tag i...hårt! Så trodde först det var tänderna som var på gång..men hon har ingen feber eller så...vet inte vad jag ska gissa på att det är...och ingenting hjälper:( Stackars mammas lilla hjärtegryn!

Vi har funderat på att köpa en till vagn, en med travelsystem, men vi vet verkligen inte vilken vi ska köpa! Om det är någon som har lite kolla på gracos vagnar får ni gärna dela med er! Trekko och mosaic tror jag det står mellan nu, men finns ju för och nackdelar med båda...jobbigt att inte kunna bestämma sig!




Dopet

 




I söndags hade vi dop! Mika Hilma Elise skötte sig hur bra som helst!:) Ingen som tror på att hon kan vara en gnällunge längre:P Men idag har hon verkligen varit en riktig gnällunge! Vet inte vad som är fel:( Dopet var iaf lyckat och de flesta kom och hade med sig massa fina presenter också:D

26 grader har vi här inne nu...och då har jag haft persiennerna nere sen igår och fläkten på och vädringsluckor öppna..jag är så less på värmen! Vill ha riktig höst och svalt på kvällarna iaf!



Mössa och snutte är ganska lika:)






Länge sen





Jag vet att jag har varit kass på att skriva på senaste..men kan inte lova att bättra mig heller, vill ju inte behöva ljuga:P

Det har hänt en del sen jag skrev sist! Min kusin var uppe på bröllop och hann även med att träffa oss! Vi var på matfesten och hos syster och åt..inte så konstigt att jag ser ut som en köttbulle med tanke på matfokuset i våran familj:P Har hunnit fixa en hel del inne i tvättstugan, varit på efterkontroll hos bm, förberett inför dopet och hälsat på farmor på lassa..annars har jag inte hunnit med så mycke, Mika har varit jättesnorig och gnällig:( inte lätt att vara förkyld när man är liten!

Jag har varit lat och inte orkat kliva upp på natten och pumpa nu..är så sjuuukt tungt! Skulle hellre amma men även om det skulle gå väcka henne på natten (har faktiskt försökt en gång men det var omöjligt!) så är det ju inte så snällt mot henne! Det verkar som om jag har börjat få ännu mindre mjölk nu..nu blir hon aldrig nöjd på kvällen om hon inte får ersättning..orkar inte med allt amningstjafs längre! Det får funka så länge det funkar sen slutar jag!


Tremänningarna Ruben och Mika har roligt åt varandra:)


Läskigt med fiskar?:P


Nä mamma och pappa måste nog skaffa ett sånt här:)


Myser med pappa!




RSS 2.0