Sovmorgon





Idag unnade vi oss en sovmorgon! Gick och la oss igen efter att Johan dragit på jobbet och sov till 10!:) Igår var vi och fikade med Frida och Moltas! Jättetrevligt! Fick låna han ett tag men han var inte speciellt road över det:P han har blivit så stor sen jag såg han sist! Vi skulle iaf ta en prommis idag men då sov vi ju så länge! Jag tog hundarna och Mikan och gick ut senare istället och fick sällskap av Linn och hennes barn:) Sen var det tänkt att vi skulle fara och fika med Maria men lillan är så gnällig att vi sköt upp det:(

Snart kommer nog karln hem! Undrar vad man ska hitta på till middag idag...orkar inte laga mat längre! Antingen får Johan laga mat idag eller så blir det något onyttigt:P

Har bestämt att sen ikväll när det förhoppningsvis har blivit lite svalare så ska jag gå till coop och köpa mer panda lakrits! Och kanske coca cola! Så j*vla gott! Extrakilona får jag fundera på hur jag ska få bort någon annan gång:P

Nu ropar lillstumpan på mig..




Bvc

 




I måndags var vi på bvc för vägning ovh mätning, 4880g och 58,5cm! Kurvan ser tydligen fortfarande bra ut så det känns ju bra:) Sen åkte vi till stugan, var bara vi brudar i familjen för Johan jobbar ju..men vi stannade bara ett dygn så han hann nog inte börja sakna oss alltför mycke;)

Idag har jag inte gjort nått vettigt alls, eller började dammsuga men påsen vart full och hade inga fler så kunde inte fortsätta, så irriterande när man lix släpat fram den och börjat! Måste beställa fler påsar, Nova löser hår i sinne! Börjar nästan fundera om hon är sjuk!

Nä nu ligger alla mina älsklingar och sover så jag ska hoppa isäng och försöka göra samma sak!






Infektion





Jag har fått penicillin mot bröstinfektionen nu..gör så svinit ont! Har dessutom mjölkstockning...aj aj aj! Inte direkt så att jag ser fram emot att amma nu om man säger så!

Är riktigt trött, det har varit tunga dagar nu i veckan..hon verkar inte må bra alls, riktiga magknipattacker och det är helt omöjligt att trösta lillstumpan:( känns så hemskt att hon har så ont och man inte vet vad man ska göra! Hoppas det blir bättre snart!

Ikväll är det jammarkväll i stugan! Hade gärna varit där då men det får bli om nått år:) är trevligt att vara hemma och mysa också:) och kanske fara till Mensträsk på måndag istället!:)

Nu börjar det röra sig i takvaggan..


Ibland är hon iaf världens gladaste:)




Mencha





Helgen i stugan var jobbig och jätterolig på samma gång! För varmt och verkligen för mycke mygg! Men hur skoj som helst att träffa kusarna och Mikas lilla tremänning! Vilken solstråle:) Och god mat får jag inte glömma! Hagelstormen var som trevlig också:P

Jag vet att jag sa att jag skulle måla fönstret i tvättstugan men det har fortfarande inte blivit av..jag är verkligen segast i världen! Vill vekrligen få klart där inne men jag har inte tillräckligt med tid eller ork nu...

I fredags var vi på vårdcentralen hos distriktssköterskan och kollade upp utslagen och fick nått blått att pensla hennes mun med mot torsken...ser ut som om hon ätit massa blåbär eller nå sötnöten:) Vi vägde henne då också och hon vägde 4690g och var 55,5 cm lång!

Johan jobbar eftermiddag i veckan så jag följde med till systeryster när hon slutade jobbet så kom Johan och hämta mig när han sluta! Trevligt med sällskap och skönt med lite avlastning:) Hundarna fick busa en massa med favoritClara och följa med på hennes löprunda!


Svalkar sig i skuggan med Elizabet


Myser med Elin


TokKendra


Nova duschar alla som kommer i närheten


Clara, Maja och Jessica i solen på flotten


Bastun på flotten eldas igång, tror dom sa att dom var 17 pers där inne?




Prickig korven





Idag har jag hunnit med massor! Eller jag har gjort lite nödvändiga saker och sen hunnit med att ta det lite lugnt också...hon har varit supersnäll och sovit mycke idag...ska väl säkert få för det inatt istället:P men det är skönt att hon verkar må bättre:) utslagen är inte lika hemska idag heller så nu håller jag tummarna för att det inte blir varmare igen! Önskar att vi hade en värmepump igen så man kunde köra kyla när det blir så där olidligt varmt!

I helgen ska vi till min stuga och ha det skönt! Var länge sen jag var där och några av kusinerna kommer upp från söder så ska bli riktigt skoj! Och hundarna längtar nog också dit! Är inte bara matte som gillar att bada i träsket:) Men det blir inget badande för mig nu vill jag lova..stockar sig bara jag öppnar kylen så tror inte det skulle vara en så bra ide..

Undrar om jag ska gå och måla fönstret i tvättstugan medans hon fortfarande sover...vi måste nästan skärpa oss och bli klara någon gång! Finns så många fler saker som vi måste ta tag i sen!




1 månad!

 




Det går så fort! Jag hänger inte med alls! Mika blev en månad idag!:) Det är bara galet!

Men det har inte varit någon bra dag direkt..hon har skrikit i princip hela dagen, inte så där hysteriskt som det kan vara ibland men konstant! Hon har en massa utslag på kroppen som vi tror är värmeutslag, men ska på bvc imorgon så får kolla upp det..






Faktura





Mattläggarn har skickat fakturan till oss..helt klart inte värt det! Vilken skojjare! På måndag ska jag ta min mamma med mig och gå och klaga! Och då kommer han inte få det roligt kan jag tala om:P Han kan ju glömma att han ska kunna lura oss..finns inte en chans i världen att jag har tänkt betala för sånt han inte gjort och tid han inte varit här! Jag kokar av ilska! Finns det inga ärliga människor längre?




Kågekaka





Idag har vi varit ute och flängt, först prommis i regnet med hundarna sen in i bilen och iväg på maxi och handla, vidare till kusinerna och fika kågekaka, Mika bara sov hela tiden! Sen fara och hälsa på min farmor, blir hon gammelfarmor eller gammelmormor åt Mika? Sen hem laga mat och sen iväg på coop och handla det jag glömde köpa på maxi:P
Nu sitter vi bara och myser i soffan, hon har haft ett riktigt skrikil ikväll:( Hemskt när hon skriker så där hysteriskt och inget hjälper..stackars liten!

Jag får verkligen inget vettigt gjort på dagarna..det ser hemskt ut här hemma! Och jag kan inte ens skylla på renoveringen i tvättstugan..inte bara iaf..får försöka göra ett ryck imorgon!

Måste bara tillägga att jag är j*vligt tacksam över att det har varit lite svalare idag! Jag tål verkligen inte värme!






VM





Jag blir som besviken varje gång jag ser fotboll..vilken skitsport det är! Men jag kan ändå inte sluta titta! Ser just nu Paraguay-Spanien och det vart just tre straffar! En straff vart mål men gick om och det står fortfarande 0-0:P

Igår var vi i Ursviken och åt thaimat med mamma och pappa. Vi har pratat om att göra det länge och äntligen blev det av! Gott var det så det kan hända att det blir av igen:)

Mika, 19 dagar läste jag nyss på min facebook..var tvungen att räkna efter om det verkligen stämde och det gjorde det! Det var ju nyss som vi åkte in till förlossningen, bara för att göra en ctg-kurva (Johan hade tom med sig fotbollskläderna för han trodde att han skulle hinna på match efteråt:P) men vi fick inte fara hem då..istället kom vi hem den 15/6 och hade Mika med oss:) Kommer tiden fortsätta gå så här fort nu?

 




RSS 2.0