Ensamma





Ska väl inte klaga nu när Johan fått jobb, men det är tråkigt att han inte är hemma med oss!

Vi börjar ha mycke kläder åt lillan nu, känns nästan som om vi måste skynda oss om vi ska hinna använda allt innan hon vuxit ur det! Men det är lite roligt att tvätta och vika små rosa kläder istället för ens egna:P så är ju bara att byta ofta så hinner hon nog använda allt:)

Nu börjar Mika vakna så jag ska lägga bort datorn och mysa med min lilla räka!




Mika





Den 14 juni 01.33 fick vi äntligen träffa våran älskling för första gången!:) Det är fortfarande helt overkligt!
Här kommer några av de första bilderna på Mikan:)






Mat





Pratade med bm igår och dom vill inte sätta igång mig alls..börjar nästan tro på allt det där om att dom är rädda för att förstöra statistiken..suck..

Vi blev bjudna på middag i Kåge igår! Grillat som smakade smaskens:) Snälla storasyster klättrade upp på vinden och drog ner bebiskläder i sinne! Bara att välja och vraka:) och ikväll är vi bjudna till Ursviken på middag! Det är såååå skönt att slippa laga mat! Jag är så trött hela tiden..

Johan har fått eld i baken av någon anledning och målat i sinne dom senaste dagarna så nu är dörrarna klara! Han målar även listerna till köket som aldrig blivit uppsatta så snart kanske vi kan säga att köket är helt klart! Skulle vilja kunna säga samma sak om tvättstugan lika snart..




Ingen bebis





Det blev ingen bebis idag tyvärr..och nu har jag inget datum att se fram emot och räkna ner till längre..




Räkmacka





Idag tog jag mig in till stan och träffade Jessica och åt en supergod räkmacka! Undrar när båtmuseet öppnar? Jessica sa det men har redan glömt det..finns ju inget som slår dom jättemackorna! Nu har jag googlat och det stod att dom hade öppet idag! Måste dit så snart som möjligt!!!
Men bra..nu vart jag ju hungrig igen!

Är fortfarande sugen på att köpa en ny mobil nu när skatten har kommit! Fick ju ut lite lagomt i år;) Undra om det är värt att köpa en xperia x10 mini, eller är den för mini? Vill ju inte lägga ut hur mycke pengar som helst, kommer ju snart någon som jag kommer vilja kunna slösa lite pengar på:) men samtidigt vill jag ju ha en mobil som jag kan känna mig nöjd med..




Kameran





Idag har jag bakat tobleronemuffins och kolakakor..hur kan det vara så jobbigt att bara baka? Är sååå trött nu! Tror att jag ska skippa bakandet imorgon och spara energin till att fika med Jessica om hon är frisk..kanske övertala Johan till att dra fram grillen och grilla lax om det är bra väder!:)

Våran nya kamera kom idag! Kartongen som den låg i när vi hämtade den var helt trasig men kameran verkar ha klarat sig! Men jag har inte riktigt hunnit förstå mig på alla funktioner än..roligt att sitta och testa:) Men ett tag vart jag så irriterad på att jag inte fattade att jag var tvungen att ta fram instruktionsboken! Vet inte när det hände senast att jag läste instruktioner:P Har inget intressant kort att lägga upp idag..glömde ta kort på allt jag bakat idag också innan jag slänge allt i frysen, ville ju visa hur duktig jag varit:P

Jag ringde mattläggaren idag också och fick dåliga nyheter.."det blir då inget av i veckan, men nån gång under nästa vecka, kan inte lova någon dag för då ljuger jag bara, vet inte om det hinner bli klart innan nästa helg" Typ exakt så sa han förra veckan också..han är inget att lita på! Första gången (den 21/5) sa han att han skulle komma inom en vecka..sen har vi pratat med honom många gånger och han bara skjuter på det. Hur bra det än blir så ska jag aldrig mer anlita det företaget!




Ba bulla





Idag har barnmorskan pillat lill*n på huvudet och gett tappen en inte allt för härlig massage! Men gick inte att göra en hinnsvepning? Jag måste vara trög men hur kan det inte gå göra om hon varit och petat på huvudet? Inte känns det då som om massagen gjorde någon skillnad heller. Nästa möte som jag har inbokat hos bm är den 17e! Känns som om det är galet långt bort, bara att hålla tummarna för att jag inte behöver gå dit!

Var på barnens hus och skulle köpa täcke och kudde till vagnen..måste bara säga att jag är besviken, hur desperata var dom när dom anställde egentligen?!

Har bakat bullar idag, både med vanilj och kanel, jag gjorde snurror och doppade i socker istället för vanliga bullar och dom vart faktiskt jättegoda! Imorgon ska jag baka tobleronemuffins och nå kakor om jag orkar..kolakakor, chokladsnitt, drömmar eller chokladcookies? Vet inte vad jag är mest sugen på..

Mitt kvällsfika:)




Ny vecka





Inte för att mina veckor börjar på måndagar längre men en ny vecka är det då. Har tänkt baka den här veckan, eller hade egentligen tänkt göra det i veckan som va men hittade på en massa bortförklaringar..men nu har jag skrivit en lista på vad som behöver inhandlas till baket så ska fixa det efter bm imorgon när vi ska på solbacken.

Så äntligen barnmorskan imorgon..har faktiskt längtat dit lite den här gången! Ska ta och sussa nu så jag inte försover mig! Natti




Kamera





Nu har vi beställt en systemkamera! Ingen värsting för det skulle vi ändå inte utnyttja och det var rätt bra erbjudande på den här så vi slog till:) Oj vad det ska fotas och läggas upp bilder på bloggen sen!;)




Gårdsloppis





Fick uteblommor av min mor igår, och hon till och med bjöd på fika och planterade dom åt mig! Lyxigt! Pappa var också snäll och klippte gräset och så åt oss! Tack mamma och pappa!!!

Idag var det invigning och loppis här på gatan men jag måste säga att det var då inte värt att ställa ut ett loppisbord för dom få stackarna som gick förbi oss..är riktigt besviken över att ha lagt ner så mycke energi på något så ovärt. Dom sålde iaf goda hamburgare...

Det står att jag har fyra dagar kvar till beräknad förlossning, 98,6% avklarat. Nu skulle jag inte tacka nej till att få veta vilken dag våran bebis ska komma! Hoppas att få ett stoppdatum på tisdag när vi ska till barnmorskan..annars kommer jag bli knäpp! Känns som om jag har skrivit att jag kommer bli knäpp och galen och allt möjligt på senaste, men sanningen är att jag redan är allt det..tror jag:P




Vecka 40





Varför känns det inte bättre än så här att komma in i vecka 40? Hit till "sista veckan" har man ju längtat som en tok, men nu känns det bara rätt hopplöst..tror inte lillnöten kommer vilja komma före den 10e:( och inte vill mattläggarn komma i tid heller! "Förhoppningsvis nästa vecka" låter inte så lovande, och nästa vecka är ändå lite för sent men vad ska man göra..

Har fått en lägesrapport från mor angående takvaggan! Och den verkar bli klar innan lill*n kommer..ska bli riktigt kul att hänga upp och bädda den:)

Idag blev det min onyttiga skinkpaj till middag, men jag blir helt slut av att laga mat och blir då inte heller sugen på att äta när man väl stått och kämpat så är inte värt att laga mat längre..




Jaja





Man ska aldrig tänka "tänk om" för man blir ALLTID besviken!




Skanska





Nu är dom här och fixar golvbrunnen inne i tvättstugan! Är så glad att dom kunde komma så snabbt och att vi inte behöver betala ett öre att jag måste skriva det igen! Tänk om vi skulle få ha tur för en gångs skull att vi får hit mattläggaren imorgon eller fredag så vi kan få hjälp av mor och far i helgen med resten som ska göras! Vågar knappt hoppas på det, men tänk om!




Första juni





Idag blev man bjuden på mat hos svärmor, gott med tacos! Vi äter det för sällan!

Det gick väl sådär hos läkarn, dom är ju inte direkt positiva till att ens prata om en igångsättning..men det har gått framåt sen jag var där den 27e så det händer ju nått iaf! Nu fick jag utskrivet nå sömnpiller och citodon (visste inte ens att man fick käka det när man var gravid) och jag skulle ta 1-2st mot smärta vid behov men max 8 gånger per dygn..visst låter det mycke?! Jag tror iaf att hon menade max 8 st:) Hoppas att jag klarar mig iaf fram tills nästa träff med barnmorskan den 8e..

Jag klev upp kl 8 i morse och ringde till färgcity för mattläggarn hade inte hört av sig än..han ringde upp direkt och hann tom komma förbi och reka idag, synd bara att han inte ville lägga golvet förrän golvbrunnen var fixad! Vi som hade pratat med vicevärden och frågat speciellt om golvbrunnen för ett tag sen och han sa att det inte behövde bytas, tack för den! Nu måste skanska komma hit och fixa det så nu kommer det här att ta ännu längre tid! Vicevärden sa iaf att vi inte behöver betala det själva..tack? Skanska måste jag då berömma iaf som kommer att dyka upp här redan imorgon kl 07.30! Snabba ryck där!

Jag skulle verkligen behöva en ny mobil..ibland bestämmer den sig för att inte funka...det kan vara att kameran strejkar eller att jag inte kan svara när det ringer eller att den skickar upptaget utan att jag pratar med någon eller tryckt det eller att det inte går ringa..alarmet och att skicka vanliga sms är det enda som inte strulat än *peppar peppar* så det är ju iaf bra! Jag vill vara rik!




Läkarn





Ska få träffa läkarn idag och se om dom kan göra något åt mitt problem..hoppas dom har något vettigt att säga!




Ensiffrigt





Du är i vecka 39
Du har gått 38 fulla veckor och 4 fulla dagar (v38+4)
Du är i 9:e kalendermånaden
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre
Beräknat förlossningsdatum Tors 10 jun 2010
Du har 9 dagar kvar till beräknad förlossning




RSS 2.0