Fina filten





Måste bara lägga upp en bild på filten som min farmor har virkat åt lill*n:)




Kaos





I morse så "sov" jag rätt länge..och inte är jag piggare för det! Kommer nog aldrig att bli pigg igen förrän det här är över..nu har jag klagat färdigt för idag:P

Jag tog farmora med mig på maxi och storhandlade idag..får se om vi lyckas hålla oss till matlistan den här veckan, vi brukar alltid hitta på någon ursäkt till att slippa laga maten på listan:)

Har som insett att det iaf inte kommer att bli ett maj-barn det här..
Hade tänkt ringa till bm i morse och säga något men jag "sov" ju så länge så det gick ju inte..hade tänkt få dom att säga något som gjorde mig på bättre humör om det nu går...får nog ta och ringa dom imorgon...

Ska även ringa mattläggarn imorgon för han har ju fortfarande inte hört av sig och min odugliga sambo vill ju inte ringa! Men nu vill jag bara få det gjort...orkar inte ha kaos här längre...går inte ens dammsuga för att det står grejer Överallt på golvet! Blir galen på riktigt snart!




Grillning





Det är fortfarande synd om mig..lika illa som igår! Jag är helt utmattad..önskar att någon kunde slå mig med något hårt i skallen så jag kunde få "vila" tills det är dags:P

Jag orkade verkligen inte laga mat idag så var ritkigt skönt att få fara till Ursviken och grilla! Gott! sen såg vi eurovision där! Såg nästan allt, men fick kämpa för att hålla mig vaken...sömnpiller!! Jag tycker verkligen inte om att se sånt där har jag kommit fram till!

Vi skulle köpa batterier på vägen hem till tens-apparaten men det glömde vi såklart:( Får skicka Johan imorgon och köpa hoppas verkligen att det kan hjälpa min stackas rygg lite..

Nu ska jag gå och sova..eller lägga mig i sängen iaf, sova lär man väl inte få göra i natt heller.
Hur som helst så ska jag sluta sitta och beklaga mig här!




28 maj





Foglossningen har inte varit nådig idag, dessutom så har ischiassmärtan plågat mig lite extra..tycker riktigt synd om mig själv idag! Just nu känns det som om jag bara vill få det bortgjort..jag är så less

Utbildningen är iaf över nu! Var så sjukt trött idag..kunde nästan inte hålla ögonen öppna!

Mattläggarn har inte hört av sig än...fick som för mig att han skulle komma i veckan men det är ju tydligt att det inte kommar att hända nu:P Får ringa på måndag och höra vadsom händer...skulle ju vara skönt att få veta hur han hade tänkt..

Mor och far har köpt ett staket åt oss! Hur snällt är inte det?! hoppas vi kan få upp det så fort som möjligt...fast prio nr 1 är ju ändå tvättstugan..

Nu ska datorn få vila en stund:)




14 dagar kvar nu!





Någon som vet vars man kan beställa blöjor från norge? Ska tydligen vara mycke billigare där!

Var till barnmorskan i morse men det gick väl inte riktigt som jag hoppats på..det blev ingen hinnsvepning. Livmodertappen var mjuk och öppen men den låg fortfarande för långt upp tydligen..fattar inte riktigt vad det innebär men tydligen att det inte går göra hinnsvepning iaf? Fick iaf med mig en tens-apparat med mig hem för att ha resten av tiden, hoppas bara att jag inte behöver den så länge..jag vill verkligen, verkligen inte gå över tiden!




Brio





Som jag skrev igår så skruvade vi ihop spjälsängen, det är en brio cot two som jag fick när jag fyllde år..önskar man sig inget till sig själv så får man stå sitt kast:P Hur som helst så blev det iaf så att jag bäddade medans Johan var och tränade:)

Det gick hyffsat på utbildningen idag, hade ont och var trött när jag kom hem men det kunde ha varit värre. Det var jättegod mat på arenan som vanligt!

Imorgon kommer jag att bli sen till utbildningen för jag ska till barnmorskan på morgonen..hon skulle göra en hinnsvepning om jag var mogen men vet inte hur vi ska göra, varför försöka skynda på allt när vi inte är klara här hemma? Aja det blir som det blir...




Sängen är iaf klar:) hoppas han kommer och lägger in mattan snart så det blir klart också..




Cougar Town





Kom på mig själv idag att jag satt och längtade efter cougar town när jag satt och såg ugly betty och desperate housewifes! Tycker dom är bra men tydligen tycker jag omedvetet att cougar town är bättre, fram tills nu när jag kom på det:P

Gick som dåligt att ta det lugnt idag...dammtorkade hela lägenheten och körde två varv med dammsugaren för att få bort allt hundhår och sedan skurade jag golvet och hela toan, tom väggarna i duschen och rengjorde avloppet!

Och nu har vi skruvat ihop spjälsängen också! Blir som lite sugen på att bädda den nu direkt:) Kanske ska ta och göra det nu när Johan är och tränar för han tyckte vi skulle vänta..hmm lär nog bli så:P




2 veckor och 2 dagar





Idag händer det inte mycke..jag har sovit grymt dåligt i natt, har haft så ont i ryggen och har det fortfarande! Bara att dra fram kryckorna igen..

Jag har målat taket en sista gång idag iaf...förstår inte hur min rygg överlevde det! Men det enda jag har planerat för resten av dagen är att tvätta så resten av allt som ska göras får Johan fixa idag!

2 veckor och 2 dagar kvar till bf...känns väldigt långt bort idag av någon anledning!

Fick ett papper i brevlådan idag om kottendagen..hoppas vi har möjlighet att köra lite loppis då! Skönt att bara ställa ut ett bord utanför gården! Skulle vara tipsrunda på området också och invigning av lekparken bredvid oss så det blir förhoppningsvis mycke folk i rörelse utanför oss!:)




Ganska coolt att se vart allt tar vägen! Inte konstigt att man mår illa och så:P




Måndag





Så skönt med lite svalare väder! Gör inte ens nått att det regnar!:)

Det blev skinkcrepes till middag idag! Var länge sedan jag gjorde det så det satt bra! Tidigare idag var jag med Linn hos frissan och va barnvakt åt lilla Maya som va hur snäll som helst!

Jag har nästan börjat känna att jag ångrar lite att jag anmält mig till utbildningen..tre hela dagar sittandes på en stol känns tungt! Ska nog se till att vara där tidigt så ingen annan hinner ta soffan! Höggravida måste väl ändå få gå först?!

Vi fyndade ju rockband för ett tag sedan också så tror jag ska testa lite ikväll, vi har som gjort många fynd på senaste:) blir väl kanske så när man blir snål:P




Babysitter





I helgen har vi inte gjort så jättemycke faktiskt..eller jag har ju inte skrivit på väldigt länge ser jag, så då kan jag ju skryta med att vi var jätteduktiga i torsdags och rensade gården på hundskit och sen krattade jag hela våran jättestora gård!:P För er som itne vet det då är det inte världens jättegräsmatta vi har:) Sen städade vi även inne med lite hjälp av min svärmor!

Vi har bestämt oss för att låta ett proffs lägga in mattan i tvättstugan! Färgcity ringde och fixade det åt oss och han kommer redan till veckan, men vi vet inte vilken dag än...hoppas det blir så fort som möjligt! Vi har tvättat alla bebissaker nu, lite roligt:) men det är jobbigt att behöva boka tvättid och gå dit...inte för att det är så långt men vi är ju inte vana:P Så nu gäller det att bli klara så fort som möjligt!

Bror min hade storrensning hemma och ville bli av med en massa bebisgrejor så vi åkte dit och fyllde bilen! Det blev en "dagisvagn", två bilstolar, två pulkor, en massa fina bebiskläder, sängkläder till spjälsängen, amningskudde, amnings-bhar och en skitsnygg lampa!:)

Idag fyndade vi på jysk! Dom hade lagerrensning och 5 varor för 100:-! Vi köpte handdukshängare, ljusstakar, trådlös dörrklocka och disney babysitter X 2..och betalade alltså 100:- för allt! Sjukt billigt med tanke på att babysittern tidigare kostade 599:- Hade det funnits fler hade vi nog köpt dom också:P


   



Jag har anmält att jag vill bli testpilot!  
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html




Saknar snön!





Jag pallar inte med det här hemska vädret! Hur ska jag överleva?! Hoppas starkt på lägre temperaturer nu! Trodde inte det skulle påverka mig på det här sättet att vara gravid..sjukt jobbigt!

Igår jobbade vi på riktigt bra i tvättstugan med att få ut mattan! Eller mest Johan om jag ska vara ärlig..jag kämpade med att böja mig ner till golvet och städa undan bitarna han fick loss:P men vi fick iaf nästan ut hela! Nu har vi ett annat problem, ganska stort problem, ingen vill/kan hjälpa oss att lägga in den nya! Går ju bra att anlita också nu iom rotavdraget men hur länge måste man vänta då? Vill gärna att tvättmaskinen ska vara tillbaka på sin plats innan lill*n kommer!

Dagen idag började med att vi hjälptes åt att måla taket i tvättstugan igen (tredje varvet) hoppas det räcker så för nu börjar färgen ta slut! Efter målningen gjorde vi oss klara och tog en tripp till färgcity och skulle be dom kapa golvmattan vi ska ha så vi kunde hämta den efter far min slutat jobbet för han hade med släpen. Precis när pappa klev innanför dörren här så ringde telefonen och då var det färgcity som ringde och sa att dom visst inte hade den på lager nu! Så nu vet vi inte ens när vi kan få tag i den! Men det spelar väl mindre roll när vi ändå inte har någon som kan lägga in den:P
Oj nu höll jag på att glömma en viktig sak! Vi var på barnens hus också och hämtade barnvagnen!:) Allt känns som närmare nu på nått sätt! Nu ska bara resten också fixas!




Hungrig





Har varit hos bm idag, allt ser toppen ut tydligen...men varför känns inte allt toppen? Har aldrig känt mig så här svag någonsin! Orkar verkligen ingenting längre, sover nästan ingenting, är hungrig jämt men kan inte äta..helt utmattad!
Skulle aldrig ha sagt att inflammationen i höftlederna har försvunnit för nu verkar det som om dom inte skulle vilja sätta igång mig:( Jag vill verkligen, verkligen inte gå över!

Har spacklat lite idag med...vart inte så bra igår, kan ju bero på att det var rätt mörkt igår:P Jag vill bara få klart! Så vi kan börja packa upp alla bebissaker:) går ju inte plocka fram det nu när vi slipar och har allmänt kaos..

Förresten så har jag inte packat bb-väskan, bör jag börja fundera på att göra det? När packade ni? Och vad packade ni som ni kände var absolut nödvändigt/helt onödigt?




Vårmässan





Vart lite besviken på mässan i år...var inte alls som det brukar vara..men fick då i mig en massa gott iaf:) och före vårmässan fick jag också i mig godsaker, vi var nämligen på stigs med syster och bror med familjer för att jag och mor min har fyllt år:) Fick presentkort på vila! Kan behövas lite putsning:P

Igår så var Johans mamma och Bosse här och hjälpte oss lite med tvättstugan! Skönt att Johan kan få lite hjälp från annat håll, jag sinkar ju bara..eller är då iaf helt oduglig för tillfället:P Jag får göra sånt där tråkigt som inte är så tungt...typ måla lite och spackla..men men det måste ju också göras!

Imorgon ska jag till barnmorskan igen...hoppas det inte blir så många fler besök där! Fast det får inte vara sista heller för då hinner vi inte klart i tvättstugan:P

Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen med hockey och popcorn!




Vaaarmt





Just nu är jag väldigt glad att jag slipper vara gravid under sommaren! Håller på att svättas ihjäl! Måste nog gå och hämta en till twister snart...jag får ju inte ha igång fläkten för min frusna karl! Men är det så här varmt i natt så får han banne mig sova med kläder för då ska jag ha igång den!
Någon som vet varför man blir så varm när man är gravid?




36+0





Sådär ja, då var man i vecka 37:)

Tiden går så sinnessjukt sakta känns det som, men det är ju tydligt att den inte stannat iaf..kanske måste börja få panik över tvättstugan på allvar nu?




Utbildning





2256 kr , 94 kr/timme skattefritt i tre dagar. Fika och lunch på Skellefteå Kraft Arena är gratis. Måste erkänna att om det inte var dom förutsättningarna så skulle jag mest troligt inte gått utbildningen, men det är ju intressant och så får man betalt så då blir valet inte så svårt! 26-28 maj kommer utbildningen att vara, har just kommit på att jag har en tid hos bm den 27e så den kanske måste flyttas men det gör ju inte så mycket. Skulle ju iofs få en hinnsvepning då om jag var mogen, så hoppas jag får en ny tid nära det datumet!

Annars så kan jag berätta att jag har varit duktig och målat taket idag! Ryggen vart inte så nöjd över det kan jag tala om...men känns skönt att ha det bortgjort! Har även varit en sväng till Ursviken idag, bror min hade köpt en ny bil, en skoda, som tydligen tomas larsson hade innan:P så han behöver hjälp att få hem den, helt okej att köra även om det inte är en saab:P

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och låta ryggen vila lite så man kanske orkar göra något vettigt imorgon också..




Ultraljudsbilder



20 oktober 2009



4 januari 2010




4 januari 2010





21 april 2010


En månad kvar=)





Som ni alla vet så är jag grym på huvudräkning (inte alls!) och jag har just räknat ut att iom att det är den 10/5 idag och bf är den 10/6 så är det 31 dagar kvar nu! En månad:) Kan knappt fatta det själv egentligen!

Nä nu ska vi ta en sväng till coop och köpa cola och takfärg! Undra om jag ska våga mig på att cykla?




Fredag





Som om det skulle spela någon roll att det är fredag för mig som ändå bara går hemma:P haha

Idag var det en hel vecka sedan försäkringskassan lovade att ringa upp mig inom 48 timmar..jäkla puckon! Dom har Aldrig ringt upp mig i tid! Jag ringde iaf själv idag, då sa hon okej men det kan inte jag svara på, men jag ser till att någon ringer upp dig, inom 48 timmar...jo tjena sa jag! Får jag inte prata med någon som kan svara på mina frågor kommer jag gå i taket! Då lyckades hon visst leta fram något nummer till någon med lite mer innanför pannbenet än henne! Så nu har jag iaf fått bekräftat vad jag kommer att ha ut när jag blir föräldraledig och det blir mer än 180kr/dag:)

Skönt att få skriva av sig lite! Blir irriterad och kokar av ilska bara jag tänker på fk! Dom har bråkat med mig sen den 22/2...hoppas det är över nu!

Jag hade planerat att vika tvätt igår men det blev inte av...asså jag hatar att fixa tvätten över alla andra hushållssysslor! Alla tycker jag är knäpp, men jag gör vad som helst för att slippa! Får se om jag lyckas lura mig själv så jag slipper idag med:P




Byske





Tröttare än tröttast just nu, fattar inte varför vi har dragit igång det här med tvättstugan..har insett att det kommer ta låång tid..hoppas hoppas att vi hinner klart innan lill*n kommer!

Tv-tisdag idag! Johan har cyklat på coop åt mig och köpt choklad! Choklad med citron och ingefära, hur kan man komma på det?! Hur som helst så måste det ha varit ett riktigt geni!
Va till Byske tidigare idag och lämnade Johans bil hos Bosse bildoktor..lämnade även "ritningen" på takvaggan:) hoppas han kan hjälpa oss!

Deklarerade igår, kände att jag var på rätt bra humör resten av kvällen av någon anledning:P tänk om man kunde få tillbaka så här mycke varje gång!

Jag har försökt att få tag i en mobil och barngalgar från ikea..när vi var där då fanns det inte, när Maria och Adam var i sundsvall var det slut där med...bara att hoppas på att det finns när Anders och Linn ska dit! Någon annan som ska på ikea snart som också kan kolla om det finns? Vill verkligen ha!




Vecka 35





Allt har gått väldigt tungt den här veckan..börjar vara gooode less på att vara så här fet! Vi hade iaf riktigt trevligt på valborgs! Mycke folk, god mat och mario kart!:D Men jag märkte när vi kom hem att jag hade världens hål i byxorna! Men ingen sa då nått innan så man kan ju hoppas att ingen såg det:P

Idag ska vi försöka fixa det sista i tvättstugan för snart kommer far min och ska hjälpa till att lyfta ut allt tungt! Men är lite svårt att få Johan att slita sig från datorn..för stackarn fick ju inte sova så länge han ville så han är lite kinkig..welcome to my world säger jag bara!

Vi har blivit bjudna till urs ikväll, grillat blir det trots det tråkiga vädret. Mumsfilibabba!:)

Nu känner jag att jag sitter och försöker hitta på något att skriva bara för att slippa gå och städa så ska slita mig nu!



RSS 2.0