14 timmar





Har känt mig konstig ett par dagar..haft ont i huvudet, blixtrar för ögonen, mått illa, svullen och skakig..har inte feber eller något men jag känner mig som konstigt sjuk..jag sov 14 timmar inatt men vart ingen skillnad..

Vi har varit och handlat för veckan idag men glömde lappen hemma..lyckat! Men tur vi har nära till coop:)

På fredag kl 09.00 ska jag på möte på af med både dom och fk..hoppas det kan hända nått värt..






Jordgubbar





Dagen började med ett besök hos barnmorskan där jag nästan spillde ut urinprovet på henne..ops!
Efter det skjutsade jag farmor på vårdcentralen sen drog vi upp på maxi, och hon bjöd på fika som vanligt:) sen på frukt och grönt avdelningen hittade vi jordgubbar! Har just ätit upp dom och det var heeeelt sjuuukt gott!:D

Har även hunnit med en prommis med Linn idag, känner mig riktigt nöjd att jag tog mig hela vägen hem:P Men sen va jag så slut att jag säckade ihop i soffan och fick be Johan laga maten..och nu när jordgubbarna sjunkit ner ska jag själv sjunka ner i soffan igen och fortsätta slappandet:)





Tv





I tisdags missade jag min tv-kväll när vi var på ikea! Men nu har jag fått se repriserna så nu är jag nöjd:)

Bilarna vart fin fina och det känns bra att ha gjort något vettigt idag ändå! Men jag är fortfarande inte riktigt piggelin så det blir att fortsätta slappa i soffan resten av kvällen tror jag! 




Smörgåstårta





Igår fyllde min farmor år och hon gade gjort smörgåstårta! Jag älskar smörgåstårta!!!

Sen eftersom Johan skulle på lagfest (sista festen för hans del) for jag och hundarna till ursviken och grillade med mor och far..jag älskar grillat också!:)

Det känns som om jag håller på att bli sjuk, så nu ska jag gå och vila ett tag innan vi far och tvättar och byter däck på bilarna..




Svullna





Inte läckra fötter! Känns väldigt skumt när jag går kan jag tala om!





Så här ser mina fötter ut! "Hålet" blev kvar efter att jag petat på foten:P




Ikea




Inte snygga fötter igår när jag skulle lägga mig! En heldag på ikea i v 33 var kanske inte det smartaste..men det var nödvändigt! Det viktigaste fanns men några mindra viktiga saker fanns inte så jag vart lite lätt irriterad...jag tål inte när saker inte går som jag vill nu för tiden. På slutet var jag riktigt trött och hungrig och vi skulle fara på en restaurang som mor och far brukar äta på i Haparanda, jag beställde en pizza som INTE var god!
Men som sagt så fick vi ju det viktigaste med oss hem från ikea iaf så det var värt resan!

Idag har vi varit på ultraljud och gjort viktuppskattning..allt ser super ut! 2100g väger tydligen lillnöten:) Lite svårt att se något på ultraljudet nu när den är så stor men vi fick med oss en bild på ansiktet hem men det är ändå svårt att ana hur den lilla verkligen kommer att se ut:)

Hade tänkt torka fönsterna idag men jag insåg att det fortfarande är lite för mycke snö ute så det blir svårt att komma åt..för göra det sen..bara det inte krockar med renoveringen av tvättstugan! Vi måste snart börja där inne på allvar nu när vi har all inredning, bara att hugga i!


syns väldigt dåligt, tog bara kort på bilden, ska fixa det sen.




Föräldraträff





Sitter och ser lite hockey för tillfället..känner mig inte så där överdrivet engagerad, men funkar ändå hyffsat som tidsfördriv..

Har varit med mor och farmor och gjort stan idag! Jag är så bortskämd att jag nästan skäms lite ibland..men jag är väldigt väldigt tacksam!

Var på föräldraträff nr 2 idag...jag är ännu mindre peppad på det nu...känns inte värt för fem öre för mig! Jag har haft så lite att göra att jag har redan hunnit läsa om typ allt:P kan tänka mig att det är mer värt för dom som inte kunnat göra det..och om man är sugen på att skaffa fler kompisar eller så...men det är inte jag:P Vi får se hur vi gör i fortsättningen...sen så vart jag besviken över att man inte får göra en rundvandring på förlossningen längre...det var det enda som jag var sugen på att göra:(

Blir en tidig kväll ikväll för imorgon kl 06.30 åker vi!:)




Gott gott!





Det vart jag som for på coop och handlade medans Johan gick en prommis med hundarna. Jag träffade Frida med familj där, oj så söt han var! Nu börjar jag längta ännu mer! Jag kom iaf hem med rabarberpaj och vaniljvisp! Gott gott! Nu ska vi se en jobbig jävel..skott skott:P




Städat





Idag har jag och Johan (men mest jag!) varit skit duktiga! Vi har påbörjat rensningen inne i tvättstugan inför renoveringen..Vi fick mycke gjort, men vars ska man rymma en hel tvättstuga?! Allt måste ju ut innan vi kan börja..vi ska ju göra om allt från golv till tak så det går ju inte ha kvar något där inne...jobbigt blir det!

Nu blir det att slappa resten av dagen...eller det är ju kväll nu men:P Ska nog skicka Johan och köpa något gott, det är vi värda nu!:) Sjukt att man kan bli så trött så fort bara av att ha lite större mage än vanligt:P




Snö





Jag hatar när Johan har rätt! Jag trodde inte att det skulle snöa i helgen även om dom varnade för det..men Johan måste ju också få ha rätt någon gång:P

Igår kväll försökte vi planera för ikea och bestämma exakt hur vi skulle göra i tvättstugan, kan ju vara bra att veta innan man åker dit tänkte vi:) Vi var väldigt överens som vanligt och fick ihop en inköpslista:)

Jag och bästa syster var ju på ikea för ett tag sen, då gick det ganska bra ändå...självklart hade jag ont efteråt men inte så att det inte var värt det:) Då hade jag iaf mina foppatofflor och det är jag glad för! Provade dom idag och jag får knappt in fötterna! Galet...men med stödstrumpor blir det säkert bra, dom lär ju sitta kvar på fötterna iaf!:P

Pratade nyss med min käre mor och typ bjöd in oss själva på middag hos dom:) Hoppas det blir tacos! Är toksugen på det! Hade även hoppats på att dom skulle ha ställt in nya soffan i vardagsrummet men dom är inte klar med listerna än tyvärr:(




Vesuvio





Blev onyttig middag från buffys till idag. Gott var det! Men jag orkar ju inte mycke för tillfället...blir fullt direkt!

Plurrade i ett dike och fick plumsa i djupsnö på prommisen idag! För tre dagar sen var jag och gick på exakt samma ställe och då gick det jättebra men idag sjönk jag igenom..kanske borde fattat vinken och inte köpt pizza idag:P

Ikea-resan är inplanerad nu..på tisdag styr vi kosan mot Haparanda! Det blir att inhandla en massa till tvättstugan som vi ska göra om bland annat för att få in skötbord och sånt:) Det är det enda rummet som vi inte gjort om någonting sen vi flyttade in så efter det är det bara att börja om;)
Kan även hända att vi köper något till bebisen!:)




Försäkringskassan





Kassa försäkringskassan har gjort det igen! Jag jag blir galen på riktigt nu!




Köttbullar





Farmors hemmagjorda köttbullar blev det till middag idag, mumsigt! Men det bästa är ju ändå att slippa göra mat själv:P

Desperate housewives, Cougartown och Christine:) Ikväll är det TVn som gäller för hela slanten!

Igår var vi på första föräldraträffen...var väl inte så att det kändes så jättevärt direkt...men det är ju bara fyra träffar och vi har ju inte så mycke annat för oss så det är väl lika bra att gå:P

Det börjar vara grymt jobbigt med foglossningen nu, klarar inte ens av attskjutsa farmor på maxi utan att ha så rackarns ont att jag blir liggandes flera timmar efteråt...fy fasen så less jag är!




RSS 2.0