Snöskottning





Kom igång tidigt idag! Beror nog på att Johan har fått jobb! Nu ska han skotta snö från tak..lär vara mör imorgon:P
Jag har redan hunnit äta frukost och varit ute med hundarna på långprommis! Ni som känner mig vet att det inte händer ofta..undra om det någonsin hänt före 07.00 förut:P

Imorgon är det 7e avgörande mellan Skellefteå och Färjestad...spännande! Ska fara på turistbyrån idag och se om jag och far min får tag på nå biljetter..har ju fått 150kr av campingen som jag får använda på turistbyrån så då måste man ju se till att använda upp pengarna!






Sista dagen





Jag har jobbat min sista dag på väldigt länge! Är sjukskriven nu tills lill*n kommer..det känns som skönt att veta men samtidigt så undrar jag vad jag ska pyssla med resten av tiden, finns ju inte direkt oändligt med saker att sysselsätta sig med när man typ är sängliggandes. Önskar hellre att jag inte hade så här ont och kunde jobba eller iaf göra nått! Nu är jag ju bara klumpig, handikappad och allmänt övervänt!

Snart bara en fjärdedel kvar..i vecka 30 nu...




Lista





Jag har försökt komma på vad jag önskar mig när jag fyller år..kommer på så sjukt mycke mer i år än vad jag brukar! Men det mesta på listan är inte direkt till mig själv:)

Har fått en sån där gravidkudde, långsmal kudde med styrolitkulor, den är jätteskön! Lite jobbig att flytta om man vill byta sida..nästan så att man måste ställa sig upp och fixa det och det finns ju inte på kartan kan jag säga!:P




En dag till..?





Hur ska jag orka?! Det värker i hela kroppen! Vill bara hem..

Börjar vara riktigt förbannad över att man aldrig får nå svar! Försäkringskassan är så jävla värdelös!!!

Så nu har jag avreagerat mig lite...




Skellefteå-Färjestad





Nu har dom gjort sina val och SAIK fick Färjestad..precis som jag hoppats på! Eller iaf hellre dom än Frölunda. Förhoppningsvis så kommer slutspelet få tiden att gå lite snabbare! Är ju lite avis på alla som redan fått sina små, så börjar bli övervänt!:P

Gick ganska bra att vara ute med hundarna i morse..hade faktiskt tom fått på mig vanliga skor!:)

Åkte ut till hamn och såg tjejerna fixa seieseger! 9-1 mot kaif:) Jag får se till att vara i riktigt bra form om jag ska spela något nästa år!

Jobb imorgon...hoppas jag pallar! Det var ju ett tag sen jag jobbade..men det ska säkert gå bra..hoppas jag...




Tv-kväll





Jag är verkligen kass på att skriva i bloggen! Ska inte ens försöka mig på att lova att skriva oftare för jag har ju så sjuuuukt fullt upp jämt..=P som att kolla på desperate housewives, cougar town och christine..vilken kväll!=)

Var på babykväll på barnens hus för ett tag sen..det var riktigt roligt att få shoppa loss! Beställde barnvagn, köpte babyskydd, bärsele och skötbädd=) men finns ändå mycke kvar som jag skulle vilja köpa!

Imorgon ska vi kliva upp tidigt och fara och göra glykosbelastning och ett till ultraljud..men det känns inte lika spännande den här gången..

Jag hoppas på att få svar från fk imorgon..har väntat ett tag nu och börjar vara rätt less..vill bara veta! Pratade med campingen för några dagar sen och helt plötsligt hade jag fått 7 dagar som jag ska få jobba! Behöver ju verkligen pengarna så jag får hoppas att jag orkar..Blir nog lite kul att komma ut och träffa nå annat folk än Johan, min mor eller i bästa fall farmor..det är typ dom jag umgås med nu..inte konstigt att jag håller på att tappa greppet totalt!




RSS 2.0