Varför?






Det finns ingen rättvisa i livet! Det har jag insett nu..jag kanske är naiv men fram tills nu trodde jag att man kan påverka allt..har kännt lite det här att "det händer inte mig"  känslan av att man själv är odödlig..den känslan är helt bortblåst nu..
Man får göra sitt bästa för att påverka det man kan men har man otur så har man..vedergällning för bra och dåliga handlingar är inte något att räkna med..


Båda tokarna här hemma är i löpen nu...lite jobbigt! Men vi har då bestämt att det inte blir några valpar för oss till sommaren..men vi får se vad som händer nästa gång=) Novans valpkurs är snart slut och hon är jätteduktig!


Jag fick jobb på campingen i sommar. Har slutat på sibylla och började på campingen igår...trött är jag idag! Är så mycke som jag glömt och nya saker som jag inte kan så det bara snurrar runt i mitt huvud just nu men det känns grymt bra att få jobba!


Jag och Linn var och handlade idag till middagen imorgon, självklart så ska vi grilla! Jag kan ha övertalat några att vi ska lira lite landhockey efter maten..får se om jag får som jag vill=) bra att jobba ner maten så man rymmer mer gott=)


Jag saknar hockeyn...och nu är innebandyn slut för säsongen också, fast just nu känns det inte som om att jag kommer sakna den lika mycke. Nästa säsong blir jag tränare för juniorlaget...får se hur det går..


Alla goda ting är tre heter det..men alla onda ting då? Hur många är det?





♥  Tänker på er som har det mest jobbigt just nu ♥
R.I.P






Sibylla






Nu har jag börjat min praktik på Sibylla. Känns inte jättekul att slita 6 veckor heltid för ingenting, men det är bara att bita ihop..


Var riktigt najs i stugan i påsk! Vart bra väder och allt..synd bara på allt flövatten! Det gick inte ens gå på isen...och fråga jeppe hur det gick att köra skoter=P


En liten positiv sak är att jag har fått höjt dagsersättningen med typ 20 spänn! Det blir ändå en del extra i månaden!


Lillnovan är i första löpen nu! Vart lite smålycklig när jag hittade blod på golvet för jag trodde det var Kendra, vi vill ju sätta valpar i henne men icket..hon har bara hunnit löpa en gång på 2 år så hoppas inte att det är något som är fel..


Nu ska jag gå och göra matlåda! Pasta, pesto, bacon, svamp, broccoli och grädde..mums!=) Även om det är gratis så funkar det inte att käka på sibylla varje dag..behöver ju inte sabba sommarformen för att man är lat och snål=P fast nu vart det ju grädde ändå men det får gå=)





RSS 2.0