Pissväder





Nu när det är sånt här dåligt väder skulle det inte sitta fel med en ikea-katalog att krypa upp i soffan och mysa med! Varför kommer den aldrig?!

Har pratat om att damma av crosstrainern ett tag nu men hittar alltid på någon ursäkt..den senaste va att jag itne ville träna när Johan är hemma så han ska höra mig flåsa och om inte han är hemma är det så svårt att duscha efteråt så då går det ju inte:P

Jag är så sugen på mat! Allt prat om tacobuffe på coop och matfesten gör mig lite knasig i bollen! Mat, mat, mat! Hoppas det är lite bättre väder imorgon så ska jag ut på prommis! Så kanske jag kan unna mig något gott sen:) om nu Johan vaknar i tid!




Pump





Jag är lite less på att pumpa på kvällen/natten..speciellt då pumpen är så jobbig! Är inte meningen att ha en sån där pump när man ska upp och är mega trött! Eller är det kanske det så man itne somnar ifrån?:P Det  verkar då itne löna sig heller...det blir inte mer på kvällen känns det som, och måste nästan alltid ge ersättning efter sista amningen för att hon ska bli nöjd...kanske är det lika bra att ge upp? Eller kan det fortfarande bli bättre? Några andra tips på vad man kan göra för att få mer mjölk?

Idag har vi fått upp skåpen i tvättstugan! Pappa kom hit och hjälpte oss med det, och han hade även med sig smörgåstårta! Sweeeet!:D Vi måste verkligen börja rappa på nu...jag orkar verkligen inte ha kaos här hemma längre!

Asså inte för att vi brukar göra så mycke vettigt på kvällarna när Johan är hemma, jag sitter oftast vid tvn och han vid datorn:P men nu när han jobbar så har jag ändå tråkigare än när han är hemma...konstigt det där!




Vägning

 




Vi var på bvc idag för att väga igen, hon hade ju gått upp lite mindre sist vi var där..men nu såg det tydligen bra ut igen..den 18/8 vägde hon 5365g och ideg, sex dagar senare vägde hon 5710g, så det är ju 345g. Det säger inte mig så mycke..vet bara att hon följer kurvan som hon ska! Någon som vet hur mycke dom "ska" gå upp i veckan?








10 veckor





Hon är 10 veckor nu!

Jag vet inte om det beror på förkylningen men jag är så trött/seg/mörbultad! Känns som om jag sprungit ett maraton! Kanske kroppen är less på att vara så tung?!

Varför för jag mig inte i säng i tid?




Bajs





Kämpade med blöjbyte i typ 45 minuter! Det tog aldrig slut! Och just när jag trodde vi var klara och jag skulle lyfta och lägga under blöjan så kom det ännu mer..på min överläpp bland annat! Känslig är jag inte men trevligt är det ju inte!

Johan jobbar första nattpasset nu..konstigt att gå och lägga sig själv! Men jag har då mina vovvar hemma nu iaf:)

Jag är fortfarande sugen på snus..hur lång tid ska det ta innan det försvinner? Värst är det på morgonen och efter middagen..vet inte om jag kommer kunna fortsätta vara utan när jag slutat amma, har ju som ingen anledning att inte börja om då..

Jag visste att det kunde dröja innan mensen kom tillbaka om man ammar..men inte att det kunde ta ett år! Det skulle jag då inte alls bli ledsen över:) man lär sig nått nytt varje dag:)

Snipp, snapp, snut, så var sagan om konungens återkomst slut!




Köket





Idag vart köket i princip klart! Vi är så galet sega! Men när det är så pass att det "funkar" så tar det emot att göra oreda i köket igen bara för att fixa nå småsaker..men idag är iaf all el fixad och listerna på plats, fattas lite silikon på nått ställe men det bör ju inte ta ett år att kleta dit direkt:P

Tvätten har jag tagit tag i idag (är extremt stolt över det!) rensade undan i köket så vi skulle komma åt att göra allt och körde ett snabbvarv med dammsugarn också, fast det skulle nog behövas några varv till..när ska dom sluta lösa så mycke hår?!

Jag tycker inte att det är jätteskönt med amningsbh..




Dåligt samvete





Jag är fortfarande sjuk..mindre feber idag så kanske är på väg åt rätt håll iaf! Mika har hostat lite om nätterna och Johan är lite risig..hoppas verkligen att dom slipper vara sjuka!

Har så dåligt samvete över att jag har haft för lite ork över till hundarna..så dom fick följa med mamma och pappa och fredagsmysa med dom! Vill ha dom hemma, kanske mest av egoistiska skäl, men vet att dom har det bättre där ikväll nu när vi är så hängiga..

Måste börja förbereda för dopet..känns lite jobbigt! Kommer nog behöva en hel del hjälp..men vill inte behöva be om hjälp, alla har nog med sitt ändå..






Stan





Idag har jag varit på stan med snälla snälla mammi! Hon köpte kläder åt mig som jag ska ha på dopet! Dopet är nu inbokat, den 5e september i landskyrkan! Självklart shoppade mommi åt Mikan också:) Hittade finfina reakläder på cubus!

Innan vi gjorde stan var vi på bvc för vägning och mätning igen..ska börja pumpa på nätterna och ge det eller ersättning på dagarna så hon lägger på sig lite mer..vi vill ju ha en liten michelintjej ju:) Men tooookjobbigt att ställa väckaren på var tredje timme och pumpa..stackars mig!

Stackars hundarna har blivit lidande nu när jag har varit sjuk..måste krya på mig så jag orkar ta längre prommisar, det behöver jag för min egen skull också!






Inte lätt när det är svårt..





Hur svårt är det inte att pussa på sin lilla älskling hela tiden? Vill ju bara snusa på henne hela tiden..inte för att jag skulle känna så mycke nu men:P får mysa ikapp när det slutat rinna ur snoken!






Dyngförkyld

 




Lördagen var toppen! Lite problem med grannens postlåda men:P Alla var där, vädret var toppen och maten var supergod! Sen så var det ju någon som blev 2 månader också:) Börjar bli tjatig när jag skriver om hur fort tiden går men jag fattar det verkligen inte!

Igår var jag med farmor på vc och solbacken och vi klarade oss utan skador!:) Blev bjuden på varma mackor till lunch..mums!

Har varit lite hängig sen i söndags men igårkväll och idag har det vänt till mycket hängig! Feber, snorig, hostar och har lock för öronen..stackars vovvarna, blev ingen lång prommis med dom direkt..hoppas att karln har ork över när han kommer hem..

Lite bilder från xperian:)





















Fredagen den 13de





Ingen toppendag igår..snabla huvudvärk! Men Mika var ganska snäll så det var ju skönt!

Idag hade vi planerat att ringa prällen och snacka dop, sen fara och handla lite lister och kablar och sånt och försöka få något gjort idag när Johan är ledig! Om man vågar med tanke på vad det är för dag idag:P sen så måste jag ta tag i all tvättad tvätt..ni som känner mig vet att jag är kass på det där med tvätt, finns inget jobbigare!

Morgondagen kommer att bli great! Ska fira farsgubben i urs, blir att grilla så ska fara dit och hjläpa mor min att fixa maten medans grabbarna ska ut på äventyr:) Mika blir två månader imorgon också:)




Grattis pappa!





Idag fyllde min kära far 50 år! Grattis grattis!!!

Vi var och vägde idag på bvc, det såg okej ut men allt tjoller med amningen kanske har påverkat lite ändå för hon har inte gått upp lika mycke som förut..men det börjar faktiskt kännas bättre för mig, peppar peppar!

Blev bjuden på middag idag hos Anders och Linn, tack tack:) sen gick vi och handlade på coop också..riktigt trevligt med lite sällskap när karln är borta!

Nu har lillhjärtat somnat äntligen så nu ska jag borsta gaddarna och knoppa jag med! Hoppas att det inte är så varmt när jag vaknar imorgon!




Daktar





Jag får sova mer och mer om nätterna nu! Igår somnade hon vid 23 och vaknade vid 8! Lyxigt värre:) Men dagarna är fortfarande rätt tunga..hon är nästan aldrig nöjd och ska bäras heeela tiden..stackars liten!

Ingenting blir gjort heller..det ser ut som fan här och jag hinner inte göra något åt det..men det skulle vara enklare att hålla efter om det inte var kaos pga tvättstugan som fortfarande är oklar:( känns som om inget har en plats..bara tillfälliga lösningar!

Igår var jag på amningsmott. har fortfarande grymt ont när jag ska amma så nu vill jag få ett slut på det här! Dom hade inga fler tips där men min kusin kom med ett tips som jag provar nu, jag kanske inbillar mig men det känns som om det redan blivit lite bättre! Dom hade iaf aldrig hört talas om någon som gjort så på amningsmottagningen så jag skulle meddela hur det gick så dom kan tipsa någon annan om det funkar så nu håller vi tummarna! Vill helst inte behöva sluta amma men kan inte fortsätta om det gör så här ont..

När jag hade varit på lassa ringde jag farmor och vi drog upp på solbacken och handlade, sen gjorde vi även en sväng på stan och jag vart bjuden på middag! När jag skjutsade hem henne så ramlade hon på väg från bilen och slog huvudet i asfalten! In på akuten med sönderskrapat och svullet knä och hon fick stygn på fingret, stygn på näsan och stygn i pannan..huvva! Glasögonen gick inte att rädda men tur ändå att det inte gick värre!




Blommor





Blev inge stugan idag..var kaos och jag var trött..

Våga göra rätt! Medicin i 7 dagar till...

Min syster är bäst ♥




RSS 2.0